Beplantet filteranlæg

Rens alt dit spildevand med et beplantet filteranlæg, så skåner du miljøet og din pengepung. Anlægget er enkelt, innovativt og driftsikkert.

Minirenseanlæg WS bioclean

WS bioclean er nyeste typegodkendte generation af et minirenseanlæg, der bygger på patenteret renseteknologi, høj driftsikkerhed og et effektivt ressourceforbrug. Læs mere her...

Nedsivningsanlæg

I områder, hvor forholdene tillader det, kan spildevandet bortledes ved nedsivning.

Adresse:
Stendisvej 55
7500 Holstebro

Email:   Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon: 97 46 86 20
Mobilnummer: 24 27 99 11

 

Spildevandsanlæg

Spildevandsrensning på ejendomme i det åbne land

Typisk har ejendomme i det åbne land i dag mekanisk rensning i form af en septiktank eller Trix-tank, hvor en del af det organiske stof fra husspildevandet bundfældes, hvorefter resten af vandet ledes bort – ofte direkte ud i drænrør eller vandløb.

Hvorfor er rensningen ikke længere tilstrækkelig?

Der er flere grunde til, at bundfældningstanken alene ikke længere er tilstrækkelig rensning af husspildevandet i det åbne land. Først og fremmest fordi den enkelte husholdning producerer mere spildevand i dag end tidligere: vi vasker mere tøj, bader mere osv. For det andet fordi spildevandet indeholder flere forskellige kemikalier i dag end tidligere: moderne rengørings-, vaske og badeprodukter har ofte en kompliceret kemisk sammensætning og mange af disse stoffer er vanskelige at nedbryde. Endelig betyder tilførslen af organisk stof, ammoniak og fosfor fra husspildevandet at den økologiske balance i vandløb og søer forstyrres. 

Endvidere vil selv en god og velpasset bundfældningstank i bedste fald kun fjerne ca. 30 pct. af det organiske stof og kun såfremt den hyppigt bliver tømt.

Vis # 
Titel Skribent Visninger
Ws bioclean - minirenseanlæg Skrevet af Ole Sundgaard Jørgensen 4860