Beplantet filteranlæg

Rens alt dit spildevand med et beplantet filteranlæg, så skåner du miljøet og din pengepung. Anlægget er enkelt, innovativt og driftsikkert.

Minirenseanlæg WS bioclean

WS bioclean er nyeste typegodkendte generation af et minirenseanlæg, der bygger på patenteret renseteknologi, høj driftsikkerhed og et effektivt ressourceforbrug. Læs mere her...

Nedsivningsanlæg

I områder, hvor forholdene tillader det, kan spildevandet bortledes ved nedsivning.

Adresse:
Stendisvej 55
7500 Holstebro

Email:   Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon: 97 46 86 20
Mobilnummer: 24 27 99 11

 

Om OSJ

OSJ er medlem af Kloakmestrenes Kvalitetskontrol, og er en autoriseret kloakmestervirksomhed, der udfører kloak- og anlægsopgaver for private og offentlige bygherrer.

Vi udfører arbejder indenfor det kloak- autoriserede område: Nyanlæg, reparation, renovering af spildevands-, regnvands- og dræningsinstallationer i kloakerede og ukloakerede områder. Ud over det, udfører vi mange forskellige entreprenør opgaver. 

Arbejde kan udføres efter tilbud eller regning.

Ring til OSJ - autoriseret kloakmester og entreprenør, hvis der er problemer med:


Skal der etableres nedsivning, minirenseanlæg, beplantet filteranlæg eller pileanlæg, afhænger af omkostningerne her og nu samt af den langsigtede driftsøkonomi. Vi finder frem til den rigtige løsning for den enkelte ejendom, afhængig af myndighedernes krav samt afstand til vandløb, vandindvinding, m.v.

Ring til Ole

Ring til Ole og få et godt tilbud til dit nye spildevandsanlæg...